Student Championship in Sailing 2022

/English below/

Välkommen på årets installation av student SM i segling återigen värdat på Chalmers. Studenter från hela Sverige med grundläggande erfarenhet av segling är välkomna att delta. Tävlingen kommer utföras med RS Quest båtar och eventuellt mer avancerade båtar i finalloppen. Tävlingens officiella regler finner ni här nedan:
https://docs.google.com/document/d/1VZgwjgIcUiiCMNuphnKc2Cv_DCTJGIUQCtX7b_ojvDk/edit?usp=drivesdk

Tävlingen är en del av Akademiska spelen. Ett multisport event av SAIF där studenter från hela Sverige möts i Göteborg för turneringar i olika sporter som fotboll, innebandy, orientering och självklart segling. Information om detta event kommer publiceras här och i deras officiella kanaler.

Formuläret för att registrera sig till tävlingen finner ni här nedan:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9JUs7_srzTOo3raWog2yHdH_3NHLq66sIEsB5uvv9N-tqFg/viewform?usp=sf_link

Vi ser fram emot att träffa er i Långedrag ⛵️☀️

//

Welcome to this years installation of student championship in sailing once again hosted at Chalmers. Students from all over sweden with basic sailing experience are welcome to join this contest. The races will be done with RS Quest boats and we might have more advanced boats avaliable for the finals. The official rules can be found here:
https://docs.google.com/document/d/1VZgwjgIcUiiCMNuphnKc2Cv_DCTJGIUQCtX7b_ojvDk/edit?usp=drivesdk

The championship is part of Akademiska spelen. A multisport event by SAIF where students from all over Sweden gather in Gothenburg for tournaments in popular Sports such as fotball, floor ball, orientation and of course sailing. More information about this wil be published here and in the official channels of the event.

The registration form can be found here:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9JUs7_srzTOo3raWog2yHdH_3NHLq66sIEsB5uvv9N-tqFg/viewform?usp=sf_link

We are looking forward to be meeting you in Långedrag! ⛵️☀️

Love from the ChSs board

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *